Marsul Bicilistilor Suceveni 2014 !

La acţiune sunt aşteptaţi să participe peste 100 de biciclişti, care vor cere să le fie respectate drepturile, pornind de la respect în trafic, piste de biciclete, până la suporturi de prindere la toate instituţiile din oraş.

Ne vom aduna în data de 31 iulie, la ora 19.00, în faţa  Casei de Cultură, de unde vom porni pe un traseu care ajunge până la ieşirea din Suceava înspre Fălticeni, trecând prin faţa Primăriei Suceava: Centru – Areni – Skatepark – Areni – sens giratoriu Galleria – Primăria Suceava – Esplanada Casei de Cultură.

Bicicliştii suceveni vor mărşălui joi pe străzile municipiului, pentru a atrage atenţia autorităţilor locale, dar şi cetăţenilor, asupra drepturilor lor.

„Vrem piste normale de biciclete, nu ocupate de stâlpi sau treceri de pietoni, prin care nu poţi să mergi. Mai nou, Poliţia a început să sară cu amenzi pe noi, deşi nu e vina noastră că nu avem piste pe care să circulăm. Vrem să ne facem auziţi, să se ştie că existăm şi avem şi drepturi”, a declarat Irina Liteanu, membru al clubului „Suceava pedalează”, care a organizat marşul de protest.

informatii suplimentare pot fi obtinute aici:

https://www.facebook.com/events/282264825311536/

Va asteptam !
Comments are closed.