proiectul de mobilitate “Mobilitate transnationala pentru dezvoltare durabila”


Invitație

 Clubul Ecomontan „Origini Verzi” Suceava,  desfășoară  proiectul  de  mobilitate “Mobilitate transnationala pentru dezvoltare durabila”, nr. de referinta 2013/BIL-2/21” finanțat din cadrul Programului Fondul ONG în România- Fondul pentru Relații Bilaterale în parteneriat cu partenerul norvegian al proiectului este  AGRI ROMANIA ONG Norvegia care va avea ca și reprezentanți la eveniment președintele organizației dl. Terje Sindland și expert biodiversitate/inginer silvic dl. Uwe Rutzen.

 Proiectul are ca scop: Introducere în situatia biodiversitătii din regiunea de Nord-Vest a României , Paralele în modul de abordare a biodiversitătii în România vs. Norvegia , sensibilizare și informare a comunităților cu privire la importanța conservării biodiversității din cadrul rezervației naturale Codrii Seculari Slătioara.

- campanii de susținere a proiectelor educaționale cu rol de conștientizare privind biodiversitatea și conservarea ei.

- un plan de acțiune care să prevadă conservarea principalelor habitate și specii din zona. Realizarea acestei activitatii va implica intensificarea procesului de instituire a reţelei Natura 2000 (desemnarea si gestionarea siturilor protejate, coerenţa si conectivitatea reţelei) prin regenerarea speciilor celor mai ameninţate si prin măsuri de protecţie în regiunile periferice.

În acest context, Clubul Eco-Montan „Origini Verzi”  va invita sa participati în data de 16 Mai 2014  la prima intalnire cu partenerul norvegian din proiect cu partenerii locali, care va avea loc în incinta Consiliului Județean Suceava, sala de ședințe Bucovina, începând cu orele 10.00  Suceava, Romania.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contacta-ți la adresa de email: cem.originiverzi@gmail.com , sau tel 0742804401, Coordonator proiect, Nicoleta Robciuc.

Vă mulţumim anticipat!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>