Pietonalul Sucevei prinde viata !

Pana la finele anului masinile din faţa Palatului Prefecturii cât şi a clădirilor de pe strada Stefan cel Mare vor dispărea de pe trotuare sau pe unde mai sunt ele parcate. Situaţia vine ca răspuns la finalizarea celor două parcaje subterane din centrul municipiului reşedinţă de judeţ. În zonă conducerea administraţiei publice locale sucevene îşi doreşte realizarea unui spaţiu exclusiv pietonal pentru promenadă şi de joacă pentru copii iar accesul autoturismelor va fi strict interzis. Mai multe informatii gasiti aici.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>