Sucevenii au decis: Parcul Prefecturii !

Locul de joacă din Parcul Prefecturii din Suceava va beneficia de o reamenajare în valoare de 3.000 lei, sumă asigurată integral de compania de credite de consum Provident Financial România.

Investiţia va fi făcută în urma derulării programului “Fiecare parc are povestea lui” derulat în perioada 6-21 august de Clubul Eco-Montan “Origini Verzi” Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava şi Provident.

Sucevenii au avut posibilitatea să voteze unul din cele trei parcuri incluse în proiect – Parcul Prefecturii, locul de joacă de pe str. Saturn bl. E28 şi locul de joacă de pe strada Măgurei, cartier Obcine.

Timp de două săptămâni, cetăţenii au votat parcul preferat fie on-line, pe site-ul www.parcultau.ro, fie la unul dintre voluntarii Clubului Eco-Montan “Origini Verzi”, care au fost prezenţi, în perioada 13-19 august, în mai multe zone ale oraşului, sau prin reprezentanţii PROVIDENT.

Mai multe detalii gasiti aici.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>