Rescrie povestea parcului tău !

 Asociația Clubul Eco-Montan Origini Verzi, în parteneriat cu Municipiul Suceava și cu compania de credite de consum Provident Financial România, au lansat în Suceava proiectul Fiecare parc are povestea lui !, prin care vă invităm să decideți care este parcul din orașul vostru care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Proiectul își propune să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale sucevenilor și la înfrumusețarea comunităţilor în care aceștia trăiesc.

Prima etapă a proiectului este votarea parcului sau locului de joacă preferat în perioada 6- 21 august prin intermediul site-ului www.parcultau.ro , prin voluntarii organizației noastre sau prin agenții Provident.

Cele trei locuri, selectate cu ajutorul Primăriei, sunt: parcul Prefecturii (zona spre parc Steaguri), locul de joacă de pe str. Saturn, bl. E 28 (zona Piața Mică), locul de joacă de pe str. Măgurei (cartier Obcini). Locul de joacă sau parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat la începutul lunii septembrie printr-o finanţare asigurată integral de Provident. În plus, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câştigător cu peste 30 de voluntari.

 

 

 
Comments are closed.